Bovec

Iščete destinacijo za razburljiva doživetja ali bi želeli le mirno dopustovati?

Obiščite Bovec!

Bovec se je kot osrednji kraj Zgornjega Posočja razvil v pomembno turistično središče. Velik del občine leži znotraj Triglavskega narodnega parka, kjer se narava kaže v vsem svojem bogastvu. Jadralno padalstvo, gorsko kolesarjenje, pohodništvo, kolesarstvo so le nekatere od številnih možnosti aktivnega oddiha. Mogočni vršaci v okolici, reka Soča in s potmi prepredene ovčje in kozje planine ponujajo obilico doživetij za družinske izletnike kot tudi ostale popotnike.

Reka Soča privre na dan v zanimivem kraškem izviru izpod zaledenelih gora Julijskih Alp. Za mnoge najlepša evropska alpska reka na svoji poti preskakuje kamnito pobočje v manjših slapovih, v skale vrezuje najtesnejše soteske, nato svojo strugo široko razliva po belem produ, a vedno znova očara s svojo smaragdno zeleno barvo.

Razburljivih doživetij za ljubitelje divjih voda je veliko. Soča je najbolj zaželen cilj za rafting, priljubljena je med kajakaši in kanuisti, ima odlične pogoje za hidrospeed (rečni bob) in kanjoning (soteskanje). Umirjena in osvežujoče hladna vabi na svoja obrežja – naravna kopališča v vročih poletnih dneh.

Video

Kontaktni podatkiApartmaji Kuglnovi

Bruno in Demi Munih
Dvor 60
Bovec

GSM: 041 518 124
GSM: 041 620 942
E-mail: apartmaji.kuglnovi@gmail.com

Bovec Galerija slik

Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec

Zunanjost in terasa Galerija slik

Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec Apartmaji Bovec